Kezdőoldal · Meteoplaza hírek

30 napos újratöltve

Hosszabb szünet után ismét elérhető hosszútávú előrejelzésünk:
30 napos előrejelzés
Ezzel együtt kicsit le is poroltuk, mert új külsőt kapott és naponként frissül. A grafikonra kattintva (bökve) megjelenő értékek az egyes előrejelzések országos átlagértékeit mutatják, míg a halványabb, szines sávok (illetve a csapadék előrejelzésnél az oszlopok) a hazánk területén lehetséges értékeket jelölik.

2015.12.10. 09:39

30 napos időjárás előrejelzés

Ismét frissül 30 napos előrejelzésünk.

Fejlesztéseinknek köszönhetően, a már napi rendszerességgel készülő időjárás előrejelzések közül, vasárnaponként tesszük közzé, egy általunk véletlenszerűen kiválasztott településre az aktuális, legfrissebbet. Amennyiben rendszeresen szeretné megkapni az Önt érdeklő településre készülő előrejelzésünket, kérjük keressen bennünket a:

info@meteoplaza.info e-mail címünkön.

2012.05.17. 07:30

Új külső, még több tartalom

Új struktúrával, sok új tartalommal jelentkezünk a mai naptól. A megújulás leginkább a hegyi településekre, sípályákra készített előrejelzéseinkre jellemző. Folyamatosan töltjük fel adatokkal az oldalakat, így egyre kevesebb hiányosságot tapasztalhattok böngészés közben.

De lássuk, mit is hozott a bővítés!
- aktuális hóvastagság több száz európai síterepre,
A hójelentés több szempont szerint rendezhető, a listában szereplő síterepek közt keresési lehetőséggel rendelkezik.
- részletesebb időjárás előrejelzés a sípályák hegyi-, illetve völgyben lévő szakaszára (időjárás, hőmérséklet,szél, várható hó mennyisége)
- pálya leírások, link a pálya oldalára (aktuális bérlet árak miatt)
- webkamera (többnyire a pályára néző)

- keresési lehetőség a weboldalon szereplő információkra (Hasznos: a jobb felső sarokban lévő boxban a felkínált listából az ékezet nélküli lehetőségeket válasszátok, mert csak azokra születik érvényes találat.)

Természetesen egy ilyen változtatás mindig magában hordozza a hibázás lehetőségét. Amit észrevettünk, már ki is javítottunk, de bizonyára maradtak még "fekete foltok", ha találtok számotokra nagyon zavaró, vagy hosszabb ideig fennálló hibát, kérlek jelezzétek felénk!

Köszönettel:
a Meteoplaza csapata

2011.10.08. 10:44