Kezdőoldal · Meteoplaza hírek · Weboldalunk hírei

METEO SHOP

A 2013-as Construma építőipari kiálltással egy időben új szolgáltatást indítunk útjára. Az interneten bőségesen megjelenő, ingyenes, többé, de inkább kevésbé megbízható időjárás előrejelzésekkel szemben web shopunkban -szinte jelképes összegért- megbízható, az ingyenes előrejelzéseknél jóval pontosabb, könnyen értelmezhető időjárási információs anyagokat vásárolhatnak mindazok, akik gazdasági döntéseik során minimalizálni szeretnék az időjárás okozta meglepetéseket.

Mi elvégezzük Önök helyett a döntéshozatalhoz szükséges időjárási információk analízisét, Önöknek már "csak" dönteni kell.

Bevezető akcióként a Construma kiállításon partnereinknél ingyenes vásárlásra jogosító kupont kaphatnak, melyet 2013 május 10-ig használhatnak fel nettó 10 000.-Ft -os értékhatárig az általunk készített speciális időjárási információk vásárlásához.

Partnereink:

- Magyar Építéstechnika
A pavilon 213/J stand

- Homeinfo.hu
"Regisztráljon a HOMEINFO.hu hírlevelére az A pavilon 111/B standján vagy a homeinfós pólót viselő hoszteszeknél, és 10 ezer forint értékű kupont kap, amit a METEO-PLAZA webáruházban vásárolhat le."

- Szép Házak

- ÉVOSZ

2013.04.08. 19:22

Megújul weboldalunk

Hamarosan új, kibővített tartalommal jelentkezik MeteoPlaza oldalunk. Részletesebb hazai és külföldi előrejelzéseket találhatnak látogatóink, néhány távoli ország, pl.: India, Kuba, Mexikó, stb. nagyobb városaira, kedvelt üdülőkörzeteire is találhatnak időjárás előrejelzést a kedves érdeklődők.

2011.01.30. 16:11